Harry, edelhert in smoking op aluminium 60x40 cm Bekijk groter

Wanddecoratie hert

Hert op aluminium, uniek,  beperkte oplage

Meer details

op voorraad, beperkte oplage, op maat bestelbaar binnen 7 werkdagen.

Wist je dat?

  Je bij ons altijd kwaliteit in huis haalt

  Je onze winkel kunt bezoeken in Castricum

  Je bij ons vaak nieuwe producten ziet

€ 89,- incl. btw

 Snelle levering

 Veilig betalen

 Altijd 14 dagen bedenktijd

Meer informatie

Unieke kunst op aluminium afgedrukt.

Mieke Rozing, onze plaatselijke kunstenares die voor Muze Wonen al veel werken heeft vervaardigt, staat ook garant voor deze schitterende edel herten. De originele olieverf werken  ( 90 x 60 ) zijn ook te koop via Muze Wonen, voor vragen  daar over kunt u ons altijd bellen of mailen (verkocht 27-3-2019)
Deze exemplaren, man en vrouw genaamd Harry & Megan, zijn afgedrukt op aluminium, prachtig glanzend en bovendien licht om aan de wand op te hangen. Het bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd.

Op maat gemaakt

Zou u de afdruk in een andere maat willen bestellen? Ook dat kan, mail ons even met de gewenste exacte maat en wij gaan voor u aan de slag! De levertijd is dan uiteraard iets langer, dit zullen we u dan mailen bij de bestelling.

Mieke heeft gewerkt met geweldig warme kleuren en vooral het blauw springt er uit,warmte en gezelligheid dat is wat je bereikt als je deze in je huis ophangt. Leuk bij de haard met een heerlijk kleed op de vloer, luie stoel met schapenvacht en een goed boek!
Wij weten het wel, als je gaat voor echt iets unieks, aparts en niet iets van de grote winkelketens wat bij half Nederland boven de bank hangt dan zit je bij ons goed!

Afmeting ;

Hoog 60, breed 40 cm