Wanddecoratie Er zijn 8 producten

Toont 1 - 8 van de 8 items
Toont 1 - 8 van de 8 items
Wanddecoratie

Wanddecoratie online kopen

Wanddecoratie is een onmisbaar accessoire als het gaat om een gezellige aankleding van je woonkamer, keuken of slaapkamer. Muren en wanden vragen nou eenmaal om een prachtige decoratie. Dit kan in de vorm van een schilderij zijn, maar tegenwoordig zijn er veel meer leuke wanddecoratie ideeën waarmee je iedere ruimte in huis een persoonlijk tintje geeft. Hierbij kun je denken aan stoere schappen van steigerhout, muurstickers of robuuste boekenplanken. Welke decoratie je kiest, is volledig afhankelijk van de ruimte die je beschikbaar hebt, en de stijl die je doorvoert in jouw interieur. Niet alleen de woonkamer is een goede plek voor decoratie aan de wand. Ook de keuken en de slaapkamer geef je hiermee een gezellige uitstraling. Eigenlijk kun je wanddecoratie toepassen op elke vrije muur in je woning. Heb je wel eens gedacht aan decoratie in het trappengat? Dit zorgt voor een speels effect.

Diverse soorten wanddecoratie

De term wanddecoratie is een breed begrip. Zo bestond de aankleding vroeger vooral uit grote schilderijen en wandkleden, tegenwoordig zijn er veel meer verschillende vormen van muurdecoratie. Met deze aankleding geef je iedere ruimte in huis zijn eigen specifieke sfeer. Dit kan zijn in de vorm van een grote wandplank met accessoires, maar ook spiegels en fotolijsten zijn een vorm van wandbekleding. Er bestaan zelfs complete wandpanelen waarmee je een betreffende ruimte direct een andere look en uitstraling geeft. Denk hierbij maar eens aan panelen van steigerhout. Zeker in een landelijk interieur zorgt dit voor een warme en gezellige ambiance. Hou je het liever wat subtieler? Wanddecoratie is tegenwoordig ook verkrijgbaar in de vorm van stickers. Deze wandstickers zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Zo kun je dus een klein stukje van je muur versieren, maar er zijn ook muurstickers voor de complete wand te bestellen.

Wanddecoratie voor iedere interieurstijl

Ongeacht de stijl van je interieur, online vind je altijd de juiste decoratie voor aan de muur. Kies voor een kleurrijke print boven de bank of een handig memobord aan de wand van je keuken. Naast decoratief dus ook nog eens heel praktisch. Ook houten wanddecoratie is tegenwoordig weer helemaal trendy. Deze wandbekleding heeft vaak aardse tinten waardoor ze passend zijn in iedere interieurstijl. Of dat nu modern of industrieel is. Als jouw woonkamer is voorzien van grote lange wanden, is het verstandig om te kiezen voor robuuste decoratie voor aan de wand. Dit maakt de ruimte compacter en dus gezelliger. Hiervoor kun je bijvoorbeeld kiezen voor planken van steigerhout met een stalen frame. Ze bieden voldoende ruimte voor boeken en andere leuke woonaccessoires en geven een prachtig effect aan de wand.