Rolkussens en sluimerrollen Er is 1 product.

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item
Rolkussens en sluimerrollen

Rolkussens en sluimerrollen

In de slaapkamer wil je natuurlijk worden voorzien van het hoogste comfort. We ontspannen namelijk nergens zo goed als in ons bed. Rolkussens en sluimerrollen dragen daaraan bij. Door de langwerpige vorm zijn ze perfect bruikbaar als extra ondersteuning als je wilt lezen in bed of ontspannen tv wilt kijken. Rolkussens zijn leverbaar in diverse afmetingen. Zo kun je kiezen voor een kort rolkussen, maar online vind je ook diverse sluimerrollen die wat groter zijn. Je vindt zo dus altijd het kussen wat bij de afmeting van je bed past. Maar, een sluimerrol is ook prima te gebruiken in de woonkamer. Als je deze voorziet van een prachtige hoes zijn ze ook nog eens een leuk accessoire voor op de bank. Zo kun je jouw lichaam altijd voorzien van de juiste ondersteuning als dat nodig is.

Online sluimerrol kopen

Als je online een rolkussens wilt kopen dan heb je de keuze uit diverse afmetingen. Welke je kiest, is volledig afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en waar je jouw sluimerrol voor wilt gebruiken. In bed heb je misschien voldoende aan een rolkussen met een kleine afmetingen, terwijl deze voor het gebruik op de bank wat groter mag zijn. Zo kun je ook met z’n tweeën prima gebruik maken van 1 sluimerrol. Ook slopen voor een rolkussen vind je breed gesorteerd online. Zo kun je jouw kussen eenvoudig aanpassen aan de kleuren van je interieur. In veel gevallen is de sloop voorzien van een handige rits. Zo kun je de hoes eenvoudig verwijderen en wassen in de wasmachine. Ook qua vulling voor sluimerrollen is er veel keuze. Zo kun je kiezen voor een vulling van dons, kapok of synthetisch materiaal. Rolkussens met een synthetische vulling zijn over het algemeen lichter van gewicht en makkelijker schoon te houden.

Rolkussens als zwangerschapskussen

Rolkussens worden ook veel gebruikt als extra ondersteuning tijdens de zwangerschap. Zeker tijdens het slapen zorgen ze een stabiele ligging en ondersteunen ze jouw buik optimaal. Zijdelings slapen kan een behoorlijke uitdaging zijn als je zwanger bent. Rolkussens zorgen voor een comfortabele steun en dat komt de nachtrust ten goede. Ze bevorderen een goede slaaphouding en zorgen ervoor dat je in de ochtend uitgerust wakker wordt. Door de cilindervorm van de sluimerrol, is deze eenvoudig te gebruiken in elke gewenste positie. Of je nu graag op je rug slaapt of liever op je zij.