Kussenslopen Er zijn geen producten in deze categorie.

Kussenslopen

Online kussenslopen kopen

Kussenslopen zijn natuurlijk een onmisbaar element als het aankomt op beddengoed. Een sloop voor een hoofdkussen heeft een aantal praktische eigenschappen, maar maakt de look van ons bed natuurlijk ook helemaal compleet. Kussenslopen zijn verkrijgbaar in diverse materialen. De meest gebruikte is toch wel katoen en satijn. Deze laatste geeft ons bed een luxe uitstraling en ons hoofd een zijdezachte ondersteuning. Leuke bijkomstigheid van zijde kussenslopen is dat je haar minder snel breekt als je slaapt op een sloop van zijde. Daarnaast moeten slopen ook ademend zijn en het kussen zelf beschermen tegen vocht en transpiratie. Een kussensloop is net als ons andere beddengoed verkrijgbaar in diverse afmetingen. Je vindt dus altijd een sloop die perfect om jouw hoofdkussen past. Ook heb je heel veel keuze aan verschillende kleuren en dessins. Zo geef je jouw slaapkamer op eenvoudige wijze de uitstraling die je wenst.

De juiste afmeting voor kussenslopen

Kussens zijn leverbaar in diverse maten. Als je een sloop wilt kopen dien je dan ook goed op de afmeting te letten. Een niet goed passende kussensloop vervormt het kussen en biedt daardoor niet voldoende ondersteuning aan het hoofd. De standaard afmeting voor een hoofdkussen is 60x70 cm. Maar, ook voor afwijkende maten is er meer dan voldoende keus voor een mooie kussensloop. Zo zijn ze bijvoorbeeld ook leverbaar in de maten 40x80 en 50x70. Ook als het gaat om kinderkussens heb je een kussensloop nodig met een afwijkende maat. In veel gevallen ligt deze afmeting op 40x60.

Variatie aanbrengen met kussenslopen

Natuurlijk hebben kussenslopen niet alleen een praktische functie. Met een sloop in een prachtige kleur geef je jouw slaapkamer nét even een andere look. Deze hoeft overigens niet hetzelfde te zijn als het dekbedovertrek. Een kussensloop in een andere kleur zorgt juist voor een leuk effect. Als je graag een klassieke of landelijke stijl wilt doorvoeren in je slaapkamer, dan is de keuze voor witte of donkerblauwe kussenslopen altijd prima. Ze geven je bed direct een luxe en uitnodigende uitstraling. Ook zwarte kussenslopen zijn tegenwoordig weer super trendy. Ze passen vooral in moderne slaapkamers met een industriële look. Wil je dat jouw bed wat meer romantiek uitstraalt? Kies dan voor satijnen kussenslopen. Dit slaap heerlijk zacht en geven direct een warme sfeer aan jouw slaapkamer. Uiteraard zijn ook slopen van katoen en zijde leverbaar in diverse kleuren en dessins.