Industriële spiegels Er zijn 12 producten

Toont 1 - 12 van de 12 items
Toont 1 - 12 van de 12 items
Industriële spiegels

Spiegel industrieel

De mooiste industriële spiegels ga je hier vinden. Met veel zorg en geduld hebben we onze collectie industriële spiegels samengesteld en voor jou geselecteerd. Ons aanbod in spiegels groeit wekelijks, dus mocht het product dat je zoekt er nu niet tussen staan, dan hebben we deze misschien wel op een latere datum beschikbaar!

Op dit moment hebben we een ronde spiegel 100 cm en een ronde spiegel 60 cm. Een ronde spiegel metaal is nu eenmaal een supergaaf en stoer woonaccessoire om in huis te hebben. Bijvoorbeeld in de woonkamer, of in de entree of hal. Wie zegt dat een spiegel industrieel niet mooi én praktisch kan zijn?

Industriële spiegels in verschillende afmetingen

Onze industriële spiegels vinden hopelijk een mooi plekje bij jou in huis!

Heb je vragen over een van de items in deze categorie, of over de bezorging? Mail dan naar info@muzewonen.nl, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug. Voor meer informatie over onze producten, of om grote aantallen te bestellen voor bijvoorbeeld een restaurant of café, kun je ons telefonisch bereiken via +31 (0) 6 18 761 622. Mocht je ondertussen al één van onze industriële spiegels op het oog, of in je winkelmandje hebben, dan wensen we je alvast heel veel woonplezier met je aanschaf!