Huiden en Vachten Er zijn 13 producten

Toont 1 - 13 van de 13 items
Toont 1 - 13 van de 13 items
Huiden en Vachten

Huiden en vachten als woon accessoire

Huiden en vachten geven ons interieur een warme en exclusieve uitstraling. Het is dan ook niet voor niets dat dierenhuiden steeds meer toegepast worden in verschillende woonstijlen. Dit komt omdat huiden en vachten in diverse natuurlijke kleuren leverbaar zijn. Dit prachtige natuurproduct is daarom perfect geschikt voor een landelijk, modern of industrieel interieur. De dierenhuiden die het meest gebruikt worden als woon accessoire zijn afkomstig van koeien en geiten. Door de verschillende vachtkleuren en patronen van de huiden is er altijd een dierenhuid die past bij jouw persoonlijke smaak. Een geitenhuid is over het algemeen wat kleiner en kan prima als accessoire worden gebruikt op een dressoir of over de leuning van een stoel. Een koeienhuid heeft een wat grotere afmeting en is daarmee een echte eye-catcher als vloerkleed. Ook onder een salontafel of eettafel zijn deze huiden een prachtig accessoire. Daarnaast zijn ze heerlijk warm en volledig natuurlijk.

Vachten van rendieren en schapen

Ook vachten zijn niet meer weg te denken uit onze woonkamer. Ze geven een warme aanblik en zorgen direct voor een gezellige ambiance. Vachten zijn in de meeste gevallen afkomstig van schapen. Maar, ook rendierhuiden zijn steeds meer in opkomst. De prachtige grijze tinten van deze vachten passen in vrijwel iedere woonstijl. Of dat nu landelijk, modern of Scandinavisch is. Dierenvachten zijn prachtig als lekkere zachte leuning voor een stoel, maar kunnen ook puur ter decoratie gebruikt worden. Vachten die over een bank worden gedrapeerd zorgen voor een uitnodigende sfeer. Daarnaast zijn ze heerlijk warm en duurzaam.

Online huiden en vachten kopen

Als je huiden en vachten wilt kopen dan doe je dat het beste online. Hier heb je namelijk de meeste keuze in verschillende afmetingen en kleuren. Omdat een huid of een vacht een natuurproduct is, heb je dus altijd een uniek accessoire in huis. Zo kan het zijn dat jouw koeienhuid over een klein litteken beschikt of een aparte aftekening. Ook maak je qua kleur eenvoudig een keuze in wat er past bij jouw woonstijl. Zo zijn er huiden met een zwart-witte kleur, maar ook roodbont en beige zijn veelvoorkomende patronen en kleuren bij huiden. Ook vachten zijn leverbaar in diverse kleuren. Denk hierbij maar eens aan zwarte en witte schapen. Een rendierhuid of vacht is over het algemeen overwegend grijs van kleur. Perfect passend in een landelijk of industrieel interieur.