Geweien en longhoorns Er zijn geen producten in deze categorie.

Geweien en longhoorns

Online gewei kopen

Een gewei wordt steeds meer gezien als trendy woondecoratie. Zo werden ze vroeger vaak opgehangen als echte jachttrofee, vandaag de dag zijn ze steeds meer te vinden als exclusief woon accessoire. Het geeft iedere ruimte van je huis een warme en huiselijke sfeer. Tegenwoordig kun je een gewei kopen in veel soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een echt hertengewei of een eland gewei van kunststof. In veel gevallen worden ze opgehangen boven de open haard, maar ook op een andere plaats zijn ze als muurdecoratie zeer veelzijdig. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om een authentiek gewei te kopen. Maar, geweien worden tegenwoordig ook veel gemaakt van kunststof. Ze zijn leverbaar in diverse kleuren en zijn door hun structuur niet te onderscheiden van een echt exemplaar. Ze geven iedere ruimte binnen je woning een exclusieve en warme uitstraling.

Gewei kopen als woondecoratie

Geweien zijn in veel vormen en maten verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een gewei van een hert of ree, maar ook eland geweien zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Je kunt ervoor kiezen om een groep van kleine geweien op te hangen aan de muur, maar ook een groot gewei vormt een prachtige eye-catcher in de woonkamer. Tegenwoordig hoef je niet meer te beschikken over een landelijk interieur als je een gewei op wilt hangen. Ook in strakke en moderne inrichtingen is het gewei een opvallend accessoire. Daarnaast zijn geweien te koop met of zonder achterbord of hoofd. Een gewei kopen gaat dus gepaard met behoorlijk wat keuze.

Gewei kopen op een standaard

Een gewei is niet alleen geschikt als muurdecoratie. Er zijn ook geweien op een standaard verkrijgbaar. Deze herten of elanden geweien kun je dus ook als staande woondecoratie gebruiken. Hierbij kun je denken aan een gewei op standaard voor op de kast, of de tafel. Het voordeel van een gewei op een standaard is dat je deze eenvoudig kunt verplaatsen. Zo pas je jouw woon accessoire makkelijk aan op de behoefte van jouw interieur. Een gewei kopen doe je dus als wanddecoratie of als prachtige staande woon accessoire. Hierbij heb je de keuze uit verschillende kleuren en maten. Zo geef je jouw woonkamer of interieur een prachtige persoonlijke touch. Een gewei kopen als decoratie is dus geschikt voor diverse woonstijlen. Of je nu een landelijk, modern of Scandinavisch interieur hebt, een gewei zorgt altijd voor een warme en gezellige ambiance.