Rotan barkruk kookeilandhoogte

Metalen barstoel op kookeilandhoogte met rotan zitting en armleuning.

Meer details

dit artikel heeft een variabele levertijd

Wist je dat?

  Je bij ons altijd kwaliteit in huis haalt

  Je onze winkel kunt bezoeken in Castricum

  Je bij ons vaak nieuwe producten ziet

€ 169,- incl. btw

 Snelle levering

 Veilig betalen

 Altijd 14 dagen bedenktijd

Meer informatie

Deze rotan barkruk is te verkrijgen in de volgende kleuren:

  •          Naturel
  •          Zwart
  •          Groen

Deze barkruk heeft de volgende afmetingen:

  •          68cm zithoogte
  •          41cm diepte
  •          51cm zitbreedte
  •          92cm totale hoogte

 
KOOKEILANDHOOGTE;
Advieshoogte tafel of keukenblad 0.94-0.97cm
Het  advies tafelhoogte is enkel een advies vanuit ervaring van onze leverancier. Wij zijn niet aansprakelijk mocht u deze hoogte toch niet pretting vinden zitten. Houd ook rekening met uw lengte en de dikte van uw werkblad, i.v.m. beenruimte! tussen onderkant blad en zithoogte barkruk, deze moet minimaal 20-30cm zijn.

Rotan barkruk

Deze rotan barkruk is een enorm gave toevoeging aan elke huiskamer. Heb je een kookeiland? Dan is de rotan barkruk vanzelfsprekend echt ideaal! Voor andere hoogtes van deze rotan barkruk kun je kijken op onze barstoelen en barkrukken pagina. Daar vind je verschillende hoogtes van deze rotan barkruk, zoals 82 centimeter hoog en 72 centimeter hoog. De rotan barkruk zit heerlijk en kan bij veel verschillende stijlen worden gecombineerd. Of je nu gaat voor een industriële look, of een wat meer ontspannen (of zelfs tropische) look: de rotan barkruk past er uitstekend bij. 

Echt een gave toevoeging aan het kookeiland!

Industrieel en uniek

Onze barkrukken industrieel hebben een industrieel en vintage uiterlijk, waardoor er hele gave onregelmatigheden in de barkrukken zitten. Dit is dus geen productiefoutje of iets dergelijks! En is daarbij dus geen reden om de barkruk industrieel te retourneren. Geen enkele kruk is helemaal identiek! Dit is geen fabrieksproduct, waardoor er oneffenheden kunnen zitten in het frame of in de zitting. Ook de kleur op onze foto, kan afwijken van de werkelijke kleur, i.v.m. met de licht inval van de foto. 

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen bij onze voorwaarden. Onze industriële barkrukken worden zorgvuldig afgewerkt om het stoere design vorm te geven. De krukken worden per bestelling geassembleerd, dus kan de levertijd variëren! De levertijd die hierboven is aangegeven in de groene balk naast het product is relatief accuraat. Voor de exacte levertijden kun je contact opnemen met Muze Wonen via 0618761622. We helpen je graag verder met je bestelling!

Dit is ook wat voor jou!