Rotan Barkruk 82cm hoog

Rotan barstoel met zwart stalen frame in diverse kleuren.

Meer details

dit artikel heeft een variabele levertijd

Wist je dat?

  Je bij ons altijd kwaliteit in huis haalt

  Je onze winkel kunt bezoeken in Castricum

  Je bij ons vaak nieuwe producten ziet

€ 179,- incl. btw

 Snelle levering

 Veilig betalen

 Altijd 14 dagen bedenktijd

Meer informatie

Deze rotan barkruk is te verkrijgen in de volgende kleuren:

  •          Naturel
  •          Zwart

Deze barkruk heeft de volgende afmetingen:

  •          82cm zithoogte
  •          41cm diepte
  •          51cm zitbreedte
  •          107cm totale hoogte

 

advieshoogte tafelblad bij een tafel van ca. 1.10-1.15.

 
KOOKEILANDHOOGTE;
advieshoogte tafel of keukenblad ca 1.10-1.15cm
Het  advies tafelhoogte is enkel een advies vanuit ervaring van onze leverancier. Wij zijn niet aansprakelijk mocht u deze hoogte toch niet prettig vinden zitten. Houd ook rekening met uw lengte en de dikte van uw werkblad, ivm beenruimte! tussen onderkant blad en zithoogte barkruk, deze moet minimaal 20-30cm zijn!!

Onze barkrukken industrieel hebben een industrieel en vintage uiterlijk, waardoor er hele gave onregelmatigheden in de barkrukken zitten. Dit is dus geen productiefoutje of iets dergelijks! En is daarbij dus geen reden om de barkruk industrieel te retourneren. Geen enkele kruk is helemaal identiek! Dit is geen fabrieksproduct, waardoor er oneffenheden kunnen zitten in het frame of in de zitting.
Ook de kleur op onze foto, kan afwijken van de werkelijke kleur, ivm met licht inval foto en beeld van uw computer, wij zijn hiervoor niet verantwoordelijk

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen bij onze voorwaarden. Onze industriële barkrukken worden zorgvuldig afgewerkt om het stoere design vorm te geven. De krukken worden per bestelling geassembleerd, dus kan de levertijd variëren! De levertijd die hierboven is aangegeven in de groene balk naast het product is relatief accuraat. Voor de exacte levertijden kun je contact opnemen met Muze Wonen via 0618761622. We helpen je graag verder met je bestelling!

Dit is ook wat voor jou!