barkruk Tof zwart

Industriële zwarte barkruk met comfortabele zit.

Meer details

dit product heeft een variabele levertijd, info@muzewonen.nl voor de accurate levertijd

Wist je dat?

  Je bij ons altijd kwaliteit in huis haalt

  Je onze winkel kunt bezoeken in Castricum

  Je bij ons vaak nieuwe producten ziet

€ 159,- incl. btw

 Snelle levering

 Veilig betalen

 Altijd 14 dagen bedenktijd

Meer informatie

Industriële zwarte barkruk

Deze kruk heeft een geweldig zitcomfort. Gemaakt van robuust zwart gelakt staal en een PU leder zitting in mat zwart met stoere stiksels.
Mede door de rugleuning kun je hier lekker lang op tafelen of aan je bar hangen en ook eens naar achter rusten, hoe fijn!

Afmeting

Zithoogte 84, diepte 40, zitbreedte 44 cm. Totale hoogte 112 cm.
Zitcomfort ; goed

Levertijd e.d.

Onze barkrukken industrieel hebben een industrieel en vintage uiterlijk, waardoor er hele gave onregelmatigheden in de barkrukken zitten. Dit is dus geen productiefoutje of iets dergelijks! En is daarbij dus geen reden om de barkruk industrieel te retourneren. Geen enkele kruk is helemaal identiek! Dit is geen fabrieksproduct, waardoor er oneffenheden kunnen zitten in het frame of in de zitting. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen bij onze voorwaarden. Onze industriële barkrukken worden zorgvuldig afgewerkt om het stoere design vorm te geven. De krukken worden per bestelling geassembleerd, dus kan de levertijd variëren! De levertijd die hierboven is aangegeven in de groene balk naast het product is relatief accuraat. Voor de exacte levertijden kun je contact opnemen met Muze Wonen via 0618761622. We helpen je graag verder met je bestelling!