Barkruk industrieel 80cm hoog

Barkuk in gave industriële uitvoering. De barkruk industrieel heeft een comfortabele zitting en kleine rugleuning van kameelleer voor een nog beter en fijner zitcomfort aan de bar of hoge eettafel.

Meer details

dit artikel heeft een variabele levertijd

Wist je dat?

  Je bij ons altijd kwaliteit in huis haalt

  Je onze winkel kunt bezoeken in Castricum

  Je bij ons vaak nieuwe producten ziet

€ 149,- incl. btw

 Snelle levering

 Veilig betalen

 Altijd 14 dagen bedenktijd

Datasheet

Hoogte 85 cm zithoogte
Breedte 44 cm
Diepte 40 cm
Eigenschappen totale hoogte 112 cm
Materiaal staal/leer

Meer informatie

Stoere barkruk industrieel

 

Deze stoere barkruk industrieel heeft een zwart gecoat stalen frame en een stevige zitting van kameelleer in verschillende tinten. De barkruk zit zeer comfortabel en is zeer geschikt voor eettafels, bars, cafés en meer!

 

Deze barkruk industrieel heeft de volgende afmetingen:

  •          85cm zithoogte
  •          40cm diepte
  •          44cm zitbreedte
  •          112cm totale hoogte

 

Onze barkrukken industrieel hebben een industrieel en vintage uiterlijk, waardoor er hele gave onregelmatigheden in de barkrukken zitten. Dit is dus geen productiefoutje of iets dergelijks! En is daarbij dus geen reden om de barkruk industrieel te retourneren. Geen enkele kruk is helemaal identiek! Dit is geen fabrieksproduct, waardoor er oneffenheden kunnen zitten in het frame of in de zitting. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen bij onze voorwaarden. Onze industriële barkrukken worden zorgvuldig afgewerkt om het stoere design vorm te geven. De krukken worden per bestelling geassembleerd, dus kan de levertijd variëren! De levertijd die hierboven is aangegeven in de groene balk naast het product is relatief accuraat. Voor de exacte levertijden kun je contact opnemen met Muze Wonen via 0618761622. We helpen je graag verder met je bestelling!

Dit is ook wat voor jou!